– Har forståelse for at mange føler seg ferdig med snø og ski - men se på dette da!

BLEFJELL MANDAG: På bildet ser du fra venstre Gunnulvsbu-ble, Flesebekkble, Gunnulvsbunatten, Dølen, Flesebekknatten, Uverudfjell og litt av Åklinuten.

BLEFJELL MANDAG: På bildet ser du fra venstre Gunnulvsbu-ble, Flesebekkble, Gunnulvsbunatten, Dølen, Flesebekknatten, Uverudfjell og litt av Åklinuten. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Jon André Firing melder om knallforhold på Blefjell, men mindre folk enn forventet.

DEL

Det er strålende sol, nykjørte løyper og nærmest vindstille – bedre påskevær kan man ikke drømme om. Men på Blefjell er det langt mindre folk enn man skulle tro.

På Blefjells Facebook-side skriver Jon André Firing, som bor i Jondalen og har hytte på Nordre Blefjell, følgende mandag formiddag: «Jeg har forståelse for at mange føler seg ferdige med snø og ski på denne tiden, men se på dette da. Sånn ser det ut akkurat nå. I tillegg til at man kan gå hvor man vil på skaren er de fleste skiløypene nylig preparert.»

I tillegg er veiene til fjells bare, så glatte veier skulle heller ikke være noe problem.

– Det var betydelig flere her i palmehelgen i fjor, sier Firing til Lp.

Da så det ut som en maursti på vei opp til Bletoppen, til tross for at det blåste ganske kraftig på oversiden av Bleporten. 

Han tror at forholdene hjemme hos folk har stor innvirkning på lysten til å dra til fjells. Den sene påsken har nok ført til at mange har lagt skiene vekk for sesongen.

LES OGSÅ: Fikk mann inn i boligen – sa at han bodde der

Mye folk: Slik så det ut på vei til Bletoppen palmesøndag i fjor.

Mye folk: Slik så det ut på vei til Bletoppen palmesøndag i fjor. Foto:

Artikkeltags