Beate har rykket opp fra salgskonsulent til sjef i Block Watne

NY SJEF: Beate Wojtaszek er ny daglig leder i Block Watne Kongsberg. Hun var tidligere salgskonsulent i det samme firmaet. Her fotografert i et av husene på Lafteråsen for tre år siden.

NY SJEF: Beate Wojtaszek er ny daglig leder i Block Watne Kongsberg. Hun var tidligere salgskonsulent i det samme firmaet. Her fotografert i et av husene på Lafteråsen for tre år siden. Foto:

Beate Wojtazek har blitt daglig leder i Block Watne Kongsberg.

DEL

13. august startet hun i den nye jobben som daglig leder på Kongsberg-kontoret. Hun har overtatt etter Bjørn Evenrud Berg.

– Det har vært spennende og utfordrende. Det er mye nytt å sette seg inn i, selv om jeg har vært her en stund er det helt andre oppgaver jeg har fått nå. Men det er gøy med utfordringer, sier Beate Wojtaszek om den første måneden i sjefsstolen.

Hun har vært salgskonsulent på Block Watne i snart fire år.

– En tillitserklæring

– Jeg ble spurt av hovedkontoret om jeg hadde lyst, og kunne tenke meg å bli daglig leder. Det er en tillitserklæring for min del, sier hun.

Fra å selge boliger, blir nå arbeidsoppgavene å holde driften og funksjonene ved kontoret i gang. Det er ti ansatte på kontoret til Block Watne i Kongsberg. I tillegg til 13 tømrere. Til sammen er de bare to damer i Block Watne Kongsberg.

Tomme for boliger

Per i dag har ikke Block Watne noen boliger for salg i Kongsberg.

– Vi har blitt utsolgt på det vi har. Nå fokuserer vi hardt på neste år. Da setter vi i gang med nye hus på Lafteråsen i tillegg til boligprosjektet på nedsiden av Henckeltunet.

– Vi jobber også med nye områder og felter, men akkurat nå er vi rett og slett tomme. Vi har ingenting til salgs i Kongsberg. Det er sjelden, men salget har gått unna fortere enn vi hadde trodd, sier den nye daglige lederen fornøyd.

Flere OBOS-leiligheter på vei

Block Watne er et selskap i OBOS-konsernet. Henckeltunet på Gamlegrendåsen nord er det første OBOS-borettslaget i Kongsberg. På nedsiden av veien for Henckeltunet har Block Watne planer om enda flere OBOS-leiligheter.

Wojtaszek forteller at det gjenstår noen avklaringer med Statens vegvesen, før de kan komme i gang med dette prosjektet. Men planen er at det skal bygges tre bygg med fire leiligheter i hver og fire tomannsboliger med til sammen åtte leiligheter.

På disse leilighetene blir det mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjelda.

LES OGSÅ: Anne og Kristoffer har kjøpt sin første leilighet

Artikkeltags