Gå til sidens hovedinnhold

Mann knivstukket i brystet i Drammen

Artikkelen er over 7 år gammel

En 41 år gammel mann ble natt til søndag sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i brystet på åpen gate i Drammen.

(Drammens Tidende)

DRAMMEN: Knivstikkingen skal ifølge politiet ha funnet sted mellom Strømsø Sportspub og Kings Arms i Blichs gate.

– I forbindelse med en krangel har en mann fått et knivstikk i brystet. Han er nå innlagt ved Drammen sykehus. Tilstanden er stabil, og skadene skal ikke være livstruende, forteller Kjell Reidar Johansen, operasjonsleder i Søndre Buskerud politidistrikt.

Mannen var ved bevissthet da han ble fraktet til sykehus med ambulanse.

Tre personer pågrepet

Politiet fikk melding om knivstikkingen klokken 02.06 natt til søndag. Da politiet kom fram til stedet hadde gjerningspersonene forsvunnet fra stedet.

– Etter en halvannen time med søk ble tre menn i 40-årene pågrepet på en bopel i Drammen. De har nå status som mistenkte i saken. De sitter i sentralarresten i påvente av avhør, sier Johansen.

Søndag kveld opplyser operasjonsleder at to av de pågrepne er løslatt, mens den antatte gjerningsmannen fortsatt sitter i arrest.

Har ikke funnet våpenet

Politiet opplyser til dt.no at de ikke kjenner til bakgrunnen for krangelen, eller om de tre pågrepne og den skadde mannen kjenner hverandre fra før.

– Vi skal snakke med den skadde på sykehuset senere i dag, i tillegg til å avhøre vitner, innhente overvåkingsbilder og avhøre de pågrepne, forteller Johansen.

– Har dere kontroll på våpenet som ble brukt?

– Vi har ikke funnet våpenet enda, sier Johansen.

Ba gatekjøkken-ansatte ringe politiet

Den fornærmede i saken skal ifølge politiet ha tatt seg bort til et gatekjøkken på Strømsø etter å ha blitt knivstukket.

– Der ba han de ansatte om å ringe politiet. Åstedet for knivstikkingen er foreløpig uvisst, og vi holder fortsatt på å lokalisere åstedet. Men det skal ha skjedd et sted mellom sportspuben og Kings Arms, forteller Johansen.

Den knivstukkede mannen og de tre pågrepne i saken er alle hjemmehørende i Drammen, opplyser politiet.

Moderate skader

Pressevakt ved Vestre Viken, Torfinn Frostad, opplyser til dt.no at den skadde mannen har moderate skader.

– Han ligger til observasjon på intensivavdelingen, sier han.

Vet du noe om saken? Ring eller send MMS til 03232, eller kontakt oss på web@dt.no