Kan vinne pris med maten på Flesbergtunet

KAN VINNE PRIS: Anita Hansen er kjøkkensjef ved Flesbergtunet.

KAN VINNE PRIS: Anita Hansen er kjøkkensjef ved Flesbergtunet.

Flesbergtunet kan bli årets Matgledebedrift.

DEL

Hvert år kårer Tine årets Matgledebedrift, og nå er kjøkkenet på Flesbergtunet en av semifinalistene.

Juryen var på Lampeland tirsdag denne uka, der de blant annet fikk servert elgkarbonader og tilslørte Flesberg-piker med multer fra Blefjell, skriver Kjøkkenet Flesbergtunet på sine Facebook-sider.

Vinneren av konkurransen kåres ut fra den innsatsen som gjøres for å spre matglede til gjestene gjennom gode matopplevelser og inspirerende aktiviteter.

I tillegg til Flesbergtunet, er disse med i semifinalen:

  • Nofima, Ås
  • Sykehuset Telemark, Skien
  • Thon Hotel Nordlys, Bodø
  • Læringsverkstedet Hammersborg barnehage AS, Trondheim
  • De 3 stuer avd. 121 Trondheim innovasjonssenter, Trondheim
  • Fazer Food Services AS avd. Price Waterhouse, Oslo 
  • Akrobaten Barnehage AS, Statsbygd
  • Toma Facility Services AS avd 3678, Badehusgaten 37, Stavanger
  • Spise Sammen Odontologen, Studentsamskipnaden på Vestlandet, Bergen
  • 2 Rom & Kjøkken, Trondheim
  • Scandic Nidelven, Trondheim

Vinneren kåres på Ostens Dag i Oslo 25. oktober. Vinneren får en tur til Bocuse d’Or Lyon for to personer i januar 2019.

Vinnerne blir kåret av juryen som består av gullvinner Bocuse d'Or 2015, mesterkokk Ørjan Johannessen, og representanter fra TINE Partner.

Kjøkkenet på Flesbergtunet har også tidligere gjort seg bemerket, blant annet da de i 2016 ble fylkesvinner i konkurransen Gyldne måltidsøyeblikk.

LES OGSÅ:

Artikkeltags