Det er selvsagt Lampelandmarken vi snakker om. En av årets store begivenheter for flesbergingene.

På marken er det noe for enhver smak. Ulike aktiviteter som hesteridning, rodeo-okse og helikopterflyging er blant tilbudene.

Hit kommer forretninger som vil selge, politiske partier som vil overbevise og foreninger som vil informere. Når i tillegg været viser seg fra en av sine beste sider blir det folksomt på Lampeland.

Ordfører Thomas Fosen åpnet ballet med tale før Flesberg skolekorps, KV musikken og Lågabrass spilte. Tema for årets marken er "Gøy på landet".

Når kvelden kommer og bodene har stengt er det duket for både quiz og fest i markensteltet. I år kommer countrybandet Spinning Wheels og spiller opp til dans.

Motorsagkonkurranse

Tradisjonen tro ble det også i år arrangert motorsagkonkurranse. 17-18 deltakere var med på kvalifiseringen. For å hevde seg i konkurransen er det tre ting som gjelder; Hastighet, presisjon og sikkerhet.

Ingvild Gran var én av tre jenter som deltok i konkurransen.Med det klingende etternavnet er det kanskje ikke så rart at hun har valgt skogbruk som yrkesvei. Ingvild går på skogskolen i Saggrenda, som eneste jente i klassen. Hun innrømmer gjerne at det godt kunne ønske det hadde vært noen flere jenter i klassen.

Hun er tidligere vinner av skole-NM i motorsag og viste villig fram hva hun er god for med motorsaga.

Originale damer

I en av bodene sitter fire damer.Nokså originale, tør vi påstå. Damene er fra Larvik og kaller seg Schlagermix. Umulig ikke å bli i godt humør av sånt, eller hva?

Bildegalleri (for mobilbrukere):