Alvorlig skadd i MC-ulykke

Foto:

Av og
Artikkelen er over 4 år gammel

Fire personer var involvert i trafikkulykke i Flesberg sentrum torsdag. To personer ble fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige skader.

DEL

Det var rett etter klokken 14.00 torsdag at nødetatene fikk melding om en kollisjon mellom en bil og en motorsykkel i Flesberg sentrum. Politiet opplyser at personbilen kom sørfra og skulle krysse motgående for å kjøre inn på en rasteplass. En MC kom fra nord, og kjørte inn i bilen. 

To personer som befant seg på motorsykkelen, en mann i 20-årene og en mann i 50-årene, ble fløyet med luftambulanse til Oslo universitetssykehus rett etter klokken 15.00. Ifølge sykehuset er skadene alvorlige og begge to er innlagt.

De to personene som befant seg i bilen ble kjørt med ambulanse til Kongsberg sykehus. Ifølge politiet er skadeomfanget ukjent, men de fremstod oppgående.

FV 40 var midlertidig sperret nord for Flesberg tid og det var lange køer i området.

I 16-tiden ble veien åpnet igjen.

En bil og en MC har kollidert i Flesberg, og fire personer er skadet. To av dem skal være alvorlig skadet, opplyser politiet litt før klokken 15.

En bil og en MC har kollidert i Flesberg, og fire personer er skadet. To av dem skal være alvorlig skadet, opplyser politiet litt før klokken 15. Foto:

Artikkeltags