Odin og Viel ble MOT-ledere

VISER VEI: Odin Berget og Viel Weseth har blitt skolert til MOT-ledere, sammen med 13 andre ungdommer fra hele landet.

VISER VEI: Odin Berget og Viel Weseth har blitt skolert til MOT-ledere, sammen med 13 andre ungdommer fra hele landet. Foto:

To ungdommer fra Flesberg har hatt en spennende uke i Trondheim.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Denne uken har Odin Berget og Viel Weseth fra Flesberg kommune deltatt på MOT-Camp i Trondheim.

Her har de blitt skolert til å bli MOT-ledere for sitt lokalsamfunn, sammen med 13 andre fra hele landet.

- I praksis vil det si at disse ungdommene har blitt valgt ut fra sin kommune fordi de er ekstra gode på å vise MOT, og dermed kan de være med å utgjøre en forskjell og bidra til å skape et samfunn der forskjeller aksepteres og der folk gjør hverandre verdifulle, skriver mediekontakt Camille Skanke til Lp.

Gjennom samlingen som varte i fire dager, fikk Odin og Viel være med på et spennende og utviklende program. Ungdommene blir mer bevisste på hvem de er, hva de vil, og hva som er viktig for dem.

- De blir kjent med sine sterke, mellommenneskelige sider, og lærer å se hvordan de kan bruke sine styrker til det beste for samfunnet de lever i, fortsetter Skanke. 

- Dette var en gjeng med fantastiske ungdommer. Noen ungdommer har det bare i seg. De gir rom for folk som står utenfor, og skaper varme og glød i miljøet sitt. De viser veg for andre, og er signalbærere. Ungdommene ønsker at masse skal skje i sine kommuner og jeg er sikker på at disse vil jobbe for å skape trygge miljø rundt seg, sier leder for MOT-camp Rune Skanke. 

FLERE FLESBERG-NYHETER:

Artikkeltags