Petter og Gunhild Stordalen flytter fra hverandre

FLYTTER FRA HVERANDRE: Petter og Gunhild Stordalen går fra hverandre, melder VG.

FLYTTER FRA HVERANDRE: Petter og Gunhild Stordalen går fra hverandre, melder VG. Foto:

Av

Gunhild Stordalen, fra Kongsberg, og Petter Stordalen går fra hverandre etter 14 år.

DEL

Petter Stordalen (58) og Gunhild Stordalen (40) opplyser i en pressemelding at de flytter fra hverandre etter 14 år sammen. Det skriver blant andre VG og Aftenposten søndag.

- Det føles rart å sende ut en informasjon om noe så privat, men for å unngå rykter og spekulasjoner velger vi å være åpne om at vi fra midten av november kommer til å flytte fra hverandre, heter det i pressemeldingen.

- Mitt livs kjærlighet

Paret sier de fremdeles er hverandres støttespillere og bestevenner. Gunhild Stordalen sier de to har hatt 14 fantastiske år sammen, men at jobbprosjekter på begge kanter har gjort at de har sett mindre til hverandre.

- Gunhild er mitt livs kjærlighet, og dette forandrer ikke mitt engasjement for henne eller hennes kampsaker, sier Petter Stordalen.

Petter og Gunhild Stordalen giftet seg 12. juni 2010, mens forholdet mellom de to ble kjent første gang i 2006.

Lege og Eat-grunnlegger, Gunhild Stordalen er særlig kjent for sitt klimaengasjement. Hotellkongen Petter Stordalen eier Strawberry, med flere selskaper innen blant annet hotell, eiendom, finans. I slutten av oktober ble det også kjent at han overtar Ving etter at reisegiganten gikk konkurs.

De to grunnla sammen The Stordalen Foundation i 2011, som støtter organisasjoner innen helse, utvikling, dyrevelferd og miljø.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken