– Jeg ville gjort alt i verden for at Gunhild ikke skulle bli rammet av sykdommen

Petter Stordalen åpner seg i et intervju til svenske Expressen. Bilde er fra da han og Gunhild ankommer innvielsen av Petter Stordalens nysatsinger At Six, Hobo og TAK på Brunkebergs torg i Stockholm fredag.

Petter Stordalen åpner seg i et intervju til svenske Expressen. Bilde er fra da han og Gunhild ankommer innvielsen av Petter Stordalens nysatsinger At Six, Hobo og TAK på Brunkebergs torg i Stockholm fredag. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Petter Stordalen åpner seg for svensk avis, og forteller at han ville gjort at i verden for at Gunhild ikke skulle bli rammet av sykdom. Samtidig ville han ikke ville ha byttet bort de siste 2,5-3 årene.

DEL

I et større intervju med svenske Expressen forteller Petter Stordalen åpnet om karrieren, forholdet til sine tre barn og kjærligheten til Gunhild Stordalen. Det skriver Dagbladet.

Petter berømmer Gunhilds innsats både for arbeidet med Eat, og forteller hvordan forholdet mellom dem har blitt påvirket av konas livstruende sykdom, systemisk sklerodermi.

– På mange måter er det bra for forholdet vårt at Gunhild går for halv maskin, fordi hun har mye større kapasitet enn det jeg har, sier 54-åringen til Expressen.

Gunhild har gjennomgått flere tøffe behandlinger, og i fjor fortalte Petter at Gunhilds tidligere stamcellebehandling har gått bra. Men behandlingene er eksperimentelle, og de vet dermed ikke om eller når hun vil bli frisk.

– Jeg ville gjort alt i verden for at Gunhild ikke skulle bli rammet av sykdommen. Samtidig ville jeg ikke byttet bort de siste 2,5 – 3 årene. Jeg har lært masse. Krevende situasjoner har også mange lyspunkter. Det er viktig å holde på humøret, troen og håpet. Og det kommer fra meg som er agnostiker. Jeg vet at det finnes en enorm kraft i troen og håpet, sier han til avisa.

LES OGSÅ:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken