Gunhild ansetter etterfølger

New York, USA 20150925.
Gunhild Stordalen i rosehagen bak FN byggningen, Møter norsk presse kommenterer på Eat konferanser som foregår under hovedforsamlingen i år.
Foto: Johannes Worsøe Berg / NTB scanpix

New York, USA 20150925. Gunhild Stordalen i rosehagen bak FN byggningen, Møter norsk presse kommenterer på Eat konferanser som foregår under hovedforsamlingen i år. Foto: Johannes Worsøe Berg / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Gunhild Stordalen ansetter etterfølger i EAT.

DEL

Gunhild Stordalen overlater jobben som administrerende direktør i EAT foundation til Jonathan Farnell. Selv går hun inn i rollen som president i den voksende organisasjonen.

Farnell har fungert som administrerende direktør i EAT siden oktober i fjor. Stordalen, som lider av den livstruende bindevevssykdommen systemisk sklerodermi, har hatt et tilbakefall det siste halvåret. Gunhild og ektemannen Petter Stordalen avlyste nylig sin tradisjonelle 16. mai-fest på grunn av sykdomssituasjonen.

Som grunnlegger og president i EAT vil Stordalen nå konsentrere seg om strategisk arbeid og planlegging i EAT som har hatt en voldsom vekst det siste året og ny har nesten 70 partnere.

– Jeg er svært stolt over å bli spurt om å lede EAT inn i neste fase da vi skal bli den viktigste globale plattformen for mat, helse og bærekraft, sier Farnell, som har bred ledererfaring. Han har arbeidet strategisk med en rekke multinasjonale selskaper for å forbedre deres forretningsvirksomhet og gjennomføre endringer. (©NTB)

LES OGSÅ: – Jeg har fått et alvorlig tilbakefall

LES OGSÅ: Stordalen åpner opp om kona Gunhilds sykdom

Artikkeltags