Gunhild Stordalen legges inn etter tilbakefall

En gråtkvalt Gunhild Stordalen fortalte deltakerne på EAT Stockholm Food Forum hvordan sykdommen hennes forandret synet på livet. Nå tenker hun ett år av gangen, hvordan oppnå så mye som mulig på ett år.

En gråtkvalt Gunhild Stordalen fortalte deltakerne på EAT Stockholm Food Forum hvordan sykdommen hennes forandret synet på livet. Nå tenker hun ett år av gangen, hvordan oppnå så mye som mulig på ett år. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

EAT-grunnlegger Gunhild Stordalen legges inn ved universitetssykehuset i Utrecht for å gjennomgå en ny runde høydose cellegiftbehandling med stamcellestøtte.

DEL

Stordalen lider av sykdommen diffus kutan systemisk sklerose. Etter bedring i fjor har hun hatt et tilbakefall, og hun skal nå gjennomgå samme behandling som hun fikk i november 2014. Siden 2015 er cellegiftbehandling med stamcellestøtte mot systemisk sklerodermi gjort tilgjengelig i Norge, men Stordalen velger å fortsette behandlingen i Utrecht, der hun har vært fulgt opp tett siden 2014.

EATs kommunikasjonsdirektør Erik Aasheim sier til NTB at Gunhild Stordalen ikke har noe å tilføye ut over det som sies i en melding lagt ut på stordalenfoundation.no  fredag morgen, og at hun ønsker å bruke alle kreftene sine på EAT og det å bli frisk og håper på forståelse for det. (©NTB)

LES OGSÅ:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken