I år er det også ønske om gaver til tenåringer

STOR INTERESSE: Mange familier har tidligere år blitt med på pakkeverkstevet på EnergiMølla. Lørdag 7. desember arrangeres det nytt verksted.

STOR INTERESSE: Mange familier har tidligere år blitt med på pakkeverkstevet på EnergiMølla. Lørdag 7. desember arrangeres det nytt verksted. Foto:

Julen handler ikke bare om å få. Det handler også om å gi. Lørdag arrangeres det pakkeverksted på EnergiMølla.

DEL

– Vi inviterer barn til pakkeverksted, hvor man kan ta med seg gaver. Det går fint om de er brukt, så lenge de er hele. Gavene blir pakket inn og gitt videre til andre barn som får stor glede av dem, sier Kjetil Lurås, som er bookingansvarlig i Stiftelsen EnergiMølla Drift.

Lokale familier

I år går pakkene som samles inn på pakkeverkstedet direkte til lokale familier som trenger det mest.

– Vi får hjelp av Hjerter i Sentrum til å distribuere dem, opplyser Lurås.

Arrangørene stiller med julepapir, til/fra-lapper, pynt, sløyfer, gavebånd og julestemning. Det blir servert gløgg og pepperkaker. Det er mulig å levere gaver på forhånd, som kan pakkes inn av barn under arrangementet. Gaver kan leveres på EnergiMøllas kontor i andre etasje i Hyttegata 3.

LES OGSÅ: De deler ut matkasser og julegaver: - Behovet er stort

Store gutteklær

– Vi ønsker å bidra til at flere får en bedre jul, og håper så mange som mulig vil være med, sier Lurås.

I år er det også ønskelig med gaver også til tenåringer. Ull og varme klær i alle størrelser, spesielt gutteklær i ekstra store størrelser er på ønskelisten.

Det er EnergiMølla og Block Watne, Buskerud fylkeskommune, Glogerakademiet, Norsk Folkehjelp og Fontenehuset som går sammen og lager en barnelørdag litt utenom det vanlige.


LES OGSÅ:

Marlene gleder seg til revy - knekt fot, ingen hindring

Fikk en smak av jula i julegata

Peter skrur fra hverandre gamle klokker og lager steampunk-kunst


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken