Hvem lager det fineste (eller styggeste) pepperkakehuset?

Hus i alle varianter: Lp inviterer til pepperkakehus-konkurranse. Men pust med magen, dette er ikke et kretsmesterskap i baking. Send inn dine bilder, enten du går for noe á la Kongsberg kirke, som Tone Garaas Gulli gjorde i fjor, eller skjevt uthus med elg, som Lps journalist laget for noen år siden.

Hus i alle varianter: Lp inviterer til pepperkakehus-konkurranse. Men pust med magen, dette er ikke et kretsmesterskap i baking. Send inn dine bilder, enten du går for noe á la Kongsberg kirke, som Tone Garaas Gulli gjorde i fjor, eller skjevt uthus med elg, som Lps journalist laget for noen år siden. Foto:

Vi inviterer til pepperkakehus-konkurranse. Alle skal med!

DEL

Om du klasker sammen et enkelt pepperkakehus av kjøpedeig på 1-2-3, eller går for noe à la Krona eller Notre-Dame, er det samme for oss.

Vi vil gjerne ha bilder av pepperkakehus i alle størrelser og fasonger!

Når det nærmer seg jul plukker vi ut et par flotte, originale eller kreative pepperkakehus, som blir premiert med en julestrømpe med godteri.

I fjor skrev vi om Tone Garaas Gulli som brukte fire dager på å lage Kongsberg kirke som pepperkakehus. Vi vet at mange er i tidsklemma og er kronisk stressa i disse tider, og at pepperkakebygging kan gjøre ting vondt verre.

Blir du av ulike årsaker rammet av en krise som fører til skjevhet eller kollaps i pepperkakekonstruksjonen: fortvil ikke – alle skal med.

Vi plukker også ut et par av de mest «mislykkede» husene som får en spiselig trøstepremie!

PS: Adventstiden skal ikke være et kretsmesterskap i baking eller ingeniørkunst, så slapp av, pust med magen, og lag bare pepperkakehus dersom du har tid og nerver til det.

Slik kan du sende inn dine bilder:

Skeivt uthus med elg: Kanskje ikke noe ingeniørkunst,  men det var gøy så lenge det varte. (Huset raste kort tid etter at bildet ble tatt på grunn av svakheter i konstruksjonen).

Skeivt uthus med elg: Kanskje ikke noe ingeniørkunst, men det var gøy så lenge det varte. (Huset raste kort tid etter at bildet ble tatt på grunn av svakheter i konstruksjonen). Foto:

Artikkeltags