KOG inngår to avtaler med Forsvaret

Avtale: Kongsberg Gruppen og FLO har blitt enige og inngår avtale, blant annet en strategisk samarbeidsavtale om luftsystemer.

Avtale: Kongsberg Gruppen og FLO har blitt enige og inngår avtale, blant annet en strategisk samarbeidsavtale om luftsystemer. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Kongsberg Defence & Aerospace AS og Forsvarets Logistikkorganisasjon (FLO) signerte i dag to avtaler.

DEL

Det melder Kongsberg Gruppen i en pressemelding onsdag.

Den ene avtalen er en intensjonsavtale om mulig samarbeid og beredskap, mens den andre gjelder en strategisk samarbeidsavtale om luftsystemer.

"Avtalepartene har til intensjon å vurdere mulighetsrommet for videreutvikling av strategisk samarbeid, til støtte for Forsvarets beredskapsbehov." skriver KOG i pressemeldingen.

Første milepæl i samarbeidet er inngåelse av samarbeidsavtale for luftsystemporteføljen mellom Kongsberg Aviation Maintenance Services (tidligere AIM Norway AS) og FLO.

- Det er viktig for oss å forsterke samarbeidet med industrien i Norge slik at vi kan dekke Forsvarets behov for vedlikehold og service også i fremtiden. Denne avtalen starter med vedlikehold av luftforsvarets systemer, og vi håper at vi på sikt kan utvide dette strategiske samarbeidet, sier Petter Jansen, Administrende Direktør i FLO.

- Med oppkjøpet av AIM, nå Kongsberg Aviation Maintenance Services, er vi godt rustet for å støtte Forsvaret med denne type vedlikeholdsoppgaver. Denne avtalen viderefører det gode samarbeidet vi har med FLO, og bidrar til sikre oppdragsmengden for våre ansatte i Kongsberg Aviation Maintenance Services, sier Eirik Lie, Administrerende Direktør i Kongsberg Defence & Aerospace AS.

Artikkeltags