Gunhild Stordalen fikk drømmemøte med Barack Obama

MØTTE OBAMA: Under matkonferansen Seeds&Chips i Milano denne uken møtte Gunhild Stordalen (38) USAs tidligere president, Barack Obama (55).

MØTTE OBAMA: Under matkonferansen Seeds&Chips i Milano denne uken møtte Gunhild Stordalen (38) USAs tidligere president, Barack Obama (55). Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

– Vi trenger ledere som bygger broer framfor murer.

DEL

NETTAVISEN: Under matkonferansen Seeds&Chips i Milano denne uken møtte Gunhild Stordalen (38) USAs tidligere president, Barack Obama (55).

På sin Instagram-konto har hun delt et bilde av seg, Obama og Marco Gualtieri, grunnlegger av Seeds&Chips.

LES OGSÅ: Gunhild på samme scene som Obama (+)

Ved bildet kommer hun med det som kan tolkes som et giftig stikk til USAs nåværende president, Donald Trump (70), som ønsker å bygge en mur ved grensen til Mexico for å hindre ulovlig innvandring.

– To av mine helter. Vi trenger flere inkluderende, samarbeidende ledere som dem, som ser det større bildet, bryter ned siloer og bygger broer, framfor murer, skriver Stordalen.

Da det i april ble kjent at 38-åringen skulle dele scene med selveste Barack Obama, sa hun dette til VG.

– Jeg synes det er utrolig kult at Barack Obama velger å gjøre sin første offisielle opptreden etter at han gikk av som president på en konferanse om mat og innovasjon, og er veldig stolt av å få stå på samme scene som ham.

LES OGSÅ: Bygger 24 billigboliger (+)

Seeds&Chips-konferansen har mye til felles med Stordalens årlige EAT-konferanse, som også har som formål å bidra til at verdens befolkning får nok sunn mat, produsert på en bærekraftig måte.

LES OGSÅ: Garanterer nytt sykehus

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken