- Ikke fått inn tips

IKKE FÅTT TIPS: Foreløpig har ikke politiet fått inn noen tips, etter at en mann ble funnet død på Madsebakken lørdag morgen. Foto: Christian Martinsen

IKKE FÅTT TIPS: Foreløpig har ikke politiet fått inn noen tips, etter at en mann ble funnet død på Madsebakken lørdag morgen. Foto: Christian Martinsen

Artikkelen er over 4 år gammel

Politiet vet fortsatt ikke hvorfor mannen som ble funnet funnet død i helga, var i Kløversvingen.

DEL

Politiet har etterlyst tips, etter at en mann i 50-årene ble funnet død i Kløversvingen på Madsebakken lørdag morgen. Foreløpig har ikke politiet fått inn noe av interesse.

- Nei, vi har ikke fått inn noen tips, sier krimsjef i Kongsberg, Morten Ole Pedersen.

LES OGSÅ: Politiet ønsker tips om dødsfall

Politiet mener de har god oversikt over hva som har skjedd, at han antakelig har snublet og falt, og trolig omkommet som følge av dette. Det er derfor ikke er veldig viktig for politiet å få svaret på hvorfor mannen befant seg akkurat i Kløversvingen. De mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt.

Mannen ble funnet av beboere i Kløversvingen tidlig lørdag morgen. En huseier meldte ifra at noen hadde ringt på døra ved fire-tiden natt til lørdag. Huseieren åpnet døra og kikket ut, men så ingen.

Mannen, som var i 50-årene og fra Oslo, bodde på hotell i Kongsberg, og hadde vært i selskap. Som Lp skrev i går, skal ingen av dem han var i selskap med, bosatt i Kløversvingen-området.

Politiet venter nå på den foreløpige obduksjonsrapporten. Den endelige obduksjonsrapporten kommer først om noen måneder. Inntil det eventuelt kommer tips av interesse, har politiet ikke så mye mer å jobbe med.

Artikkeltags