Nordmenn fortsetter å oppgradere boligen sin og stadig flere søker hjelp til dette arbeidet.

Boligmessen i Kongsberg har en rekke utstillere innen alt fra bad, garderobe, kjøkken, kjøkkenfornying og tak til varmepumper, lyd og bilde, garasje, glassmester, hagemøbler og håndverkertjenester – ca. 50 utstillere alt i alt. Messen ivaretar også de som bare ønsker en enklere hverdag.

– Du kan blant annet få supre priser på kvalitetskjøkkenmaskiner. Dyktige kokker demonstrere hvordan man kan lage god mat fra bunnen av med et av markedets mest robuste kjøkkenmaskiner, og det vanker smakebiter, forteller prosjektleder Hans Christian Olsen.

– Er du lei av å klippe plenen, kan du investere i en gressklipperrobot og heller bruke tiden din på andre oppgaver, mener han.

Møt Otto

Foruten utstillerne er Otto Robsahm messens trekkplaster, og han kommer til Kongsberghallen både lørdag og søndag.

Handymannen, som er best kjent som Sinnasnekker’n fra TVNorge, holder foredrag begge dagene. Han vil blant annet inspirere publikum til å tenke riktig når de setter i gang med prosjektene sine. Lørdag arrangerer han konkurransen «Handy Girl».

Barnepark og café

Mens barna koser seg i barneparken med tilbud om tegning, hoppeslott, film og ansiktsmaling, kan de voksne bruke tiden i ro og mak på messen.

– Vi har selvsagt cafe, så helgekosen kan du ta hos oss, oppfordrer Olsen.