Lp kårer det beste jubel-bildet!

Noen av høydepunktene fra jubelåret. Nå kan du sende inn ditt beste jubelminne.

Noen av høydepunktene fra jubelåret. Nå kan du sende inn ditt beste jubelminne. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Send inn dine beste minner fra jubelåret 2014 innen 4. desember! (Ja, det er førstkommende torsdag!)

DEL

2014 har vært litt av et jubelår for Kongsberg. For å oppsummere året, inviterer Laagendalsposten sine lesere til å dele sine beste øyeblikk. Publiser et bilde eller video med hashtag #kongsberg2014 på Instagram, last opp bildet her, eller send oss en e-post til nett@laagendalsposten.no og bli med i konkurransen.Hva er ditt beste jubelminne? Er det 3D-showet på Kirketorget og den fantastiske åpning av Glogerfestspillene? Det spektakulære hoppet på Nybrua under Vinterfestivalen? 200 års-feiringen av Grunnloven og Kongsberg-industrien? Eller folkefesten under feiringen av 50-års jubileet til  Jazzfestivalen? Eller kanskje Skrimjentenes opprykk?

Se noen av høydepunktene i video til høyre!

Bilder og videoer som skal være med i konkurransen må være sendt inn innen 4. desember.

Premie

Vinneren av konkurransen får et sentrumsgavekort på 1.500 kroner. Andreplassen honoreres med et års digitalt abonnement på Laagendalsposten og den som tar tredjeplassen får et sentrumsgavekort på kr 500 kroner.

Juryen for Instagram-konkurransen er jubileumskomiteen, bestående av Vidar Lande, Johnny Løcka, Heidi H. Løken og Wivi-Ann Bamrud, i tillegg til redaktør i Laagendalsposten, Jørn Steinmoen.

Vinnerbildet i jubelbildet-konkurransen vil også bli vinner av vår kalenderkonkurranse for desember. Kalenderen gis ut i desember. Send inn dine november-bilder her temaet er "Lys i mørket"!

Se konkurranseregler i faktaboksen til høyre!

Her kan du se bildene som kommer inn!

Artikkeltags