Shurika til Oslo for å støtte Sylvi

DEMONSTRASJON: Samfunnsdebattant Shurika Hansen skal holde appell til støtte for Sylvi Listhaug i Oslo søndag ettermiddag.

DEMONSTRASJON: Samfunnsdebattant Shurika Hansen skal holde appell til støtte for Sylvi Listhaug i Oslo søndag ettermiddag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Kongsberg-bosatte Shurika Hansen skal holde appell til støtte for Sylvi Listhaug foran Stortinget søndag ettermiddag.

DEL

Det melder hun selv på sin Facebook-side.

– Det blir demonstrasjon foran Stortinget for Sylvi Listhaug søndag klokken 1500. Jeg er invitert for å holde appell, skriver den kjente samfunnsdebattanten.

I skrivende stund (søndag formiddag) er det ifølge Facebook-arrangementet «Demonstrasjon for vår støtte til Sylvi Listhaug» 88 som sier de skal dra på arrangementet, og 752 som er interesserte i å møte opp på støttedemonstrasjonen.

Justisminister Sylvi Listhaug (Frp) skapte mye oppmerksomhet da hun la ut en Facebook-post med teksten «Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet» i forbindelse med en avstemning i Stortinget.

Både Ap, Sp, SV og MDG har varslet mistillit til Listhaug som justisminister, og KrF har et møte i neste uke om hvordan de skal stille seg til et eventuelt mistillitsforslag.

Til Dagbladet sier Shurika Hansen at dagens demonstrasjon er en folkelig mønstring.

Det kommer leger, advokater, barnehagetanter. Vi ønsker en liten, rolig demonstrasjon, og ønsker ikke ekstremister som Vigrid – men av erfaring vet vi at det kan komme bråk på grunn av min tilstedeværelse, sier Hansen til avisen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken