18.000 kroner stjålet fra barneskole i Kongsberg

Artikkelen er over 2 år gammel

Frekke tyver har brutt seg inn på Gamlegrendåsen skole en gang mellom 16. og 17. mai. Det skal også ha vært et innbrudd på Madsebakken noen dager tidligere.

DEL

Fredag ble det sendt ut en sms til foreldre med barn på Gamlegrendåsen skole, med informasjon om at det har vært et innbrudd på skolen.

«Politiet har vært på skolen og sikret spor og etterforsker saken. Det er heldigvis ingen store skader eller verditap», sto det i meldingen fra Ola Øvergaard, rektor på Gamlegrendåsen skole.

Politiet på Kongsberg bekrefter at det har vært et innbrudd. Et vindu er listet ut, og det er stjålet til sammen 18.000 kroner. Det er også ødelagt noe i et arkivskap, opplyser vakthavende politi på Kongsberg politistasjon.

Ut fra den informasjonen politiet på Kongsberg har, skal innbruddet ha skjedd en gang mellom klokken 19 den 16. mai og klokken 11.30 den 17. mai. Politiet etterforsker saken, og har blant annet hatt en åstedsundersøkelse og sikret spor. Det er foreløpig ingen mistenkte i saken, ifølge politiet.

Dette er meldingen foreldrene fikk fra Kongsberg kommune fredag:

På mandag fikk også foreldre med barn på Madsebakken skole en tilsvarende sms, der rektor informerte om at det har vært et innbrudd.

«Politiet har vært på skolen og sikra spor og etterforsker saken. Det er heldigvis ingen store skader eller verditap. Elevene vil bli informert på skolen i dag og skolen går som normalt», skrev Elisabeth B. Didriksen, rektor på Madsebakken.

Det har ikke lyktes Lp å få innbruddet på Madsebakken bekreftet fra politiet, men dette er meldingen som ble sendt fra Kongsberg kommune til foreldrene på mandag:

LES OGSÅ:

Artikkeltags