Røff juli for julenissen

NISSE PÅ TUR: Slik så det ut da en familie skulle til hytta si på Skrim i sommer. Nissen hadde en klar beskjed til dem som kjørte forbi.

NISSE PÅ TUR: Slik så det ut da en familie skulle til hytta si på Skrim i sommer. Nissen hadde en klar beskjed til dem som kjørte forbi. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

På veien til hytta på Skrim, fikk en familie en overraskelse. Midt i veien sto nemlig nissen, med gave og det hele!

DEL

Nissen ser ikke akkurat ut som den stadig mer blankpolerte nissen vi har blitt vant til de siste årene.

Denne nissen ser mer ut som han kommer rett fra bygdefest med blåveis og flere andre spor etter slåssing. Men uansett hvor han har vært og hva han har opplevd, har han ikke glemt det aller viktigste, nemlig gaven.

Sperret veien

Siden han sikkert hadde glemt å levere den til rett person på festen, hadde han sikkert tenkt å dele den ut til den som kom først oppover veien. Noen som hadde sommerferie, og gledet seg til noen fridager på hytta.

Nissen er sjelden ute i offentligheten bortsett fra på julaften. Derfor oppnådde han det han ville ved å stille seg opp midt i veien for å fange oppmerksomheten til dem som tilfeldigvis kjørte forbi.

Endelig kom en bil kjørende oppover veien. Siden han hadde sperret hele veien, måtte den ferierende familien stanse bilen for å komme forbi. De gikk ut, og måtte le da de fikk se hva det egentlig var som sto foran dem på veien.

(Saken fortsetter under bildet.)

Juli-nissen

De som fikk gleden av å møte nissen i slutten av juli, var en familie på vei til late sommerdager på hytta. De ønsker ikke å stå fram i avisa med navn og bilde, men forteller at datteren deres på 9 år, syntes nissen som sto i veien var litt skummel.

– Hun syntes nok dette var litt mer skummelt enn hva vi voksne gjorde.  Og så lurer vi veldig på hva som er inni pakken, sier moren i familien, som selvfølgelig venter helt til julaften med å åpne pakken.

Eller kanskje de lot den stå i veikanten, så noen andre kunne feire jul i juli.

(Saken fortsetter under bildet)

– Ikke kriminelt å spøke litt

Selv om nissen, og ikke minst brevet han hadde ved siden av seg, kunne tolkes på flere måter, velger hun å se humoristisk på møtet med juli-nissen.

– Vi ser det rampestreker fra unger som kjeder seg i sommerferien. Det er ikke akkurat kriminelt å spøke litt, mener hun.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags