Rusfri Madcon-konsert for kidsa

Ekte Stjerner: Madcon har spilt i Kongsberg tidligere, og kommer nå tilbake for å holde to konserter på EnergiMølla. PRESSEFOTO

Ekte Stjerner: Madcon har spilt i Kongsberg tidligere, og kommer nå tilbake for å holde to konserter på EnergiMølla. PRESSEFOTO

Artikkelen er over 3 år gammel

Madcon skal ha to konserterer når de spiller på Mølla førstkommende lørdag. Den ene er for de under 18 og helt uten alkoholservering.

DEL

De to Madcon-konsertene arrangeres i forbindelse med Snowstock. Til den rusfrie konserten, åpner dørene klokka 18.

– Denne konserten er et samarbeid mellom ungdomskontoret i Kongsberg og EnergiMølla. Det er et rusfritt arrangement, så det er ingen fare å sende noen på denne konserten, forteller Annette H. Bryn, ungdomsleder i Kongsberg kommune.

Kveldens andre konsert med det samme bandet, starter omkring klokka 21, og er for de over 18 år.

Den svært populære gruppa Madcon er ute på en omfattende nordisk turne i kjølvannet av megasuksessen med «Keep My Cool» og «Don't Worry». Sistnevnte singel er nesten på toppen av listene i Frankrike, og lå lenge på toppen av listene i Tyskland i sommer.

Også en rekke andre europeiske land har lagt sin elsk på den norske duoen, og sommeren kommer til å bli fylt med festivaljobber i inn- og utland.

Les mer om Snowstock og Vinterfestivalen her:

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags