Vil være en motvekt til kjøpehysteriet

GLEDER SEG: Ledelsen i NMS Gjenbruk er samlet rundt nydekket bord. Fra venstre: Karin Bakke, Ellen Hvidsten, Bjørg Figenschou,
Ingebjørg Tinjar og Ingjerd Stormoen Bakke.

GLEDER SEG: Ledelsen i NMS Gjenbruk er samlet rundt nydekket bord. Fra venstre: Karin Bakke, Ellen Hvidsten, Bjørg Figenschou, Ingebjørg Tinjar og Ingjerd Stormoen Bakke. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Vi ønsker å være en motvekt til en hensynsløs kjøpekultur, sier Karin Bakke, daglig leder ved NMS Gjenbruk Kongsberg, som har butikk i Lågendalsveien 102.

DEL

De siste årene har Black Friday blitt en stor handledag i Norge. Butikkene har salg med ekstra lave priser, og kundene kjøper ekstra mye.

Hvis man handler hos NMS Gjenbruk bidrar man ikke til økt forbruk, men snarere til lavere utslipp og redusert avfallsmengde.

Fredag 23. november har NMS Gjenbruk i Sunnegrenda halv pris på alle varer unntatt lys. I fjor var butikken svært godt besøkt og solgte dobbelt så mye som det er vanlig på en dag.

Denne gangen blir det enda mer varer både inne og utenfor, for folk har kommet med mange varer i høst.

– Vi gleder oss til Grønn Fredag og ønsker nye og gamle kunder velkommen til en meningsfull handleopplevelse, sier Ellen Hvidsten, som er styreleder i gjenbruksbutikken.

LES OGSÅ:

Maria her det meste klart til MiniGloger

Nytt styre i jazzfestivalen

Denne kongsbergkaren fikk en gjev pris i Rio

Artikkeltags