E24: KOG kan lande forsvarskontrakter verdt 100 milliarder

Eirik Lie, konserndirektør i Kongsberg Defence & Aerospace, fortalte tirsdag om mulighetene for nye kontrakter de neste årene. Bildet ble tatt ved en tidligere anledning.

Eirik Lie, konserndirektør i Kongsberg Defence & Aerospace, fortalte tirsdag om mulighetene for nye kontrakter de neste årene. Bildet ble tatt ved en tidligere anledning. Foto:

Kongsberg Defence & Aerospace har allerede mange oppdrag på gang, men de neste ti årene kan det bli mange flere verdifulle kontrakter.

DEL

Kongsberg Gruppen holdt tirsdag kapitalmarkedsdag i Oslo. Der var avisa E24 til stede, og de siterer Eirik Lie, konserndirektør i Kongsberg Defence & Aerospace, på dette:

– Vi er posisjonert for å vinne kontrakter verdt 100 milliarder kroner de neste 10 årene. Dette er ikke et drømmescenario og det er helt realistisk, sier Lie.

Tallet er basert på signerte ordre, kontrakter de forventer vil komme og den generelle etterspørselsveksten i forsvarsmarkedet.

For å kunne levere denne veksten vil selskapet øke antallet ansatte.

– Vi kommer til å ansette flere folk i årene fremover, både innen utvikling og for å kunne øke produksjonen vår, sier Eirik Lie til E24.

Les hele saken her.

Artikkeltags