Bjørn Harald fra Kongsberg inn i styret i Tekna

Inn i styret: Bjørn Harald Snersrud fra Kongsberg er valgt inn i Tekna-styret.

Inn i styret: Bjørn Harald Snersrud fra Kongsberg er valgt inn i Tekna-styret. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Bjørn Harald Snersrud fra Kongsberg jobber til daglig i Semcon Norge. Nå er han valgt inn i styret til Tekna.

DEL

Lise Lyngsnes Randeberg fra Trondheim er gjenvalgt som president i Tekna. Bjørn Harald Snersrud fra Kongsberg er valgt inn i styret.

Det skriver Tekna i en pressemelding.

Lise Lyngsnes Randeberg har vært Teknas president siden 2013, og ble gjenvalgt på foreningens representantskapsmøte i Molde 16. juni 2019. Bjørn Harald Snersrud fra Kongsberg, som til daglig jobber i Semcon Norge, er valgt inn i styret.

– Tekna er godt rustet for to nye år. Vi skal jobbe med de store oppgavene i samfunnet som velferdsordningene, et rettferdig arbeidsliv, etter- og videreutdanning, og grønn vekst. Vi har konkretisert disse gjennom FNs bærekraftsmål, og jeg vet at teknologene vil bidra sterkt med løsningene. Tekna og våre 78 000 medlemmer er klar til å ta ansvar og å gjøre vår del av jobben, sier Lise Lyngsnes Randeberg i pressemeldingen.

Øvrige hovedstyremedlemmer etter valgene er Vidar Hansen fra Molde, Margrethe Esaiassen fra Tromsø, Ingvild Johanne Haug fra Trondheim, Elisabet Line Haugsbø fra Trondheim, og Marte Øvrum fra Oslo.

Tekna er med sine 78 000 medlemmer den største foreningen for naturvitere, realister og teknologer med mastergrad, og den største foreningen i Akademikerne.

Artikkeltags