Dette er årets beste nærbutikk!

BESTE BUTIKK: Nærbutikken i Øygardsgrend.

BESTE BUTIKK: Nærbutikken i Øygardsgrend. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Den beste nærbutikken i landet ligger i Øygardsgrend!

DEL

Tirsdag 12. april ble prestisjeprisen " Årets Nærbutikken" delt ut under kjøpmannstreffet til Joker og Nærbutikken på Gardermoen.

Prisen går årlig til den Nærbutikken i landet som har utmerket seg på beste måte innenfor kjeden når det kommer til kundetilfredshet, utvikling på fokusområdene i kjeden, årsresultat og lokalt engasjement.

Årets Nærbutikken 2015 ble Nærbutikken Øygardsgrend med kjøpmann Jorunn Andersen. Butikken ble overrakt en sjekk pålydende 50.000 kroner.

Dette er juryens begrunnelse:

"Nærbutikken Øygardsgrend er en flott butikk og en meget god representant for kjeden. Kjøpmann Jorunn Andersen er en svært positiv og serviceinnstilt person, som har stor omsorg for alle i bygda, i tillegg til alle hyttefolkene.

Jorunn ordner det meste – her er det aldri et «nei» å høre fra hennes munn! Butikken fungerer som en hyggelig møteplass, men koselig kaffekrok, der man kan finne noe å bite i. Det arrangeres konserter og tilstelninger både for lokalbefolkningen og for turister.

En egen «bruktbutikk» i butikken er også å finne, som kundene selv får inntekten av. Jorunn kan vise til positivt resultat på regnskapet i de siste årene, og til tross for at hun har mistet noe av sin kundemasse i arbeiderne som jobbet ved demningen, har hun levert en god budsjettoppnåelse. Jorunn og Nærbutikken Øygardsgrend er verdige vinnere av prisen Årets Nærbutikken 2015!"

Det er 168 Nærbutikken-butikker i Norge.

FIKK PRIS: Fra venstre: Kjededirektør Kjell Arne Bjerklund, Jorunn Andersen, adm.dir i Kjøpmannshuset Ole Fjeldheim.

FIKK PRIS: Fra venstre: Kjededirektør Kjell Arne Bjerklund, Jorunn Andersen, adm.dir i Kjøpmannshuset Ole Fjeldheim. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.