Gå til sidens hovedinnhold

Avsluttet leting uten funn

Artikkelen er over 4 år gammel

Søket etter savnede Tom Rune Hagen (36) fra Uvdal ble avsluttet onsdag kveld.

20 personer fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp samt fire ekvipasjer fra Norske Redningshunder og folk fra politiet har lett siden kl. 10.00 onsdag og fortsetter letingen utover kvelden.

Klokken 20.30 meldte politiet at letingen var opphørt.

Vedrørende savnet Tom Rune Hagen, Uvdal, så er nå operativt søk avsluttet uten funn. Etterforskning fortsetter ved Nore og Uvdal lensmannskontor, meldte politiet onsdag kveld.

– Vi har lett i de oppgitte områdene som politiet vil at vi skal lete i, forteller Brita Brun, leder i Nore og Uvdal hjelpekorps.

– Vi har fått utdelt teiger vi har lett i, fortsetter hun.

Operasjonsleder i Søndre Buskerud politidistrikt, Christian Gulli, forteller at de ikke har noen nye opplysninger i saken.

– Vi leter på forskjellige områder i Uvdal. Dette er områder som er knyttet opp mot adressen til savnede og steder hvor han kanskje naturlig kunne vært med en viss radius, sier Gulli.

Politiet ber fortsatt om at folk som kan ha informasjon om savnede, ta kontakt med nærmeste lensmannskontor. Folk kan ringe 02800 og be om å bli satt over til Søndre Buskerud politidistrikt.

Det er ingen som har hørt noe fra 36-åringen fra Uvdal siden han la ut på fisketur 20. juli. Det er ikke uvanlig at mannen legger ut på fisketur på rundt to uker, men familien kontaktet politiet da han ikke ga lyd fra seg på bursdagen.

Nå har han vært savnet i over tre uker og telefonen er avslått.

LES OGSÅ:

Trapper opp søket etter savnet uvdøl

Søket etter savnet uvdøl foreløpig resultatløst

Kommentarer til denne saken