– Folk synes det var verdt det

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Wivi-Ann Bamrud i Kongsberg Næringsforum synes det er pussig at politiet ikke var klar over at Nybrua skulle være stengt i to uker.

DEL

– Jeg blir lei meg når politiet opplever at de ikke har fått informasjon, Jeg skal ringe både Roger og Håvard (trafikkansvarlig og politistasjonssjef, journ.anm.), sier Bamrud, markedssjef i Kongsberg Næringsforum som arrangerte Kongsberg vinterfestival.

Bamrud forteller at politiet var invitert til et felles møte med blant annet brann og redning og flere andre i forkant av Vinterfestivalen. Politiet dukket imidlertid ikke opp på dette møtet, men Bamrud har selv hatt dialog med politiet flere ganger, både muntlig og via e-post.

– Vi er midt i en evalueringsprosess. Neste uke skal vi ha møte med kommunen. Alt fra innhold, media og om vi kan gjøre noe annerledes skal evalueres. Stenging av brua er en del av det, sier Bamrud.

Hun skjønner at folk blir frustrert over kø.

– Vi kunne komprimert stengingen av brua med én dag, men da hadde vi ikke hatt noe å gå på. Tilbakemeldingene jeg har fått fra folk er at de synes det har vært verdt det, sier Bamrud.

Artikkeltags