Skyfri himmel og varmende påskesol gjorde at rundt 600 hytte- og campingeiere og andre tilreisende samlet seg på Blestua lørdag formiddag. 

The Shades sto for live-musikk, og barna fikk bryne seg på ulike aktiviteter som å kaste hestesko, balansere på planke, kaste ball i bøtte for så å avslutte med bueskyting. 


Se bildegalleri fra Blestua her
.


Populær barneløype

Det er Søndre Blefjell Vel i samarbeid med Blestua som har arrangert aktiviteter for barna. På grunn av lite snø, måtte det en alternativ løype til.

Brødrene Gøran og Kristian Eggem Jakobsen var blant de ivrige bueskytterene. Og det ble derfor et bredt smil om munnen og "highfive" da Kristian traff blink med litt hjelp fra Jan Gunnar Rossvoll, styreleder i Søndre Blefjell Vel. 

- Vi har hatt 130 påmeldte barn, og bueskyting har vært veldig populært i dag. Dette vil vi helt sikkert gjøre igjen, sier Rossvoll.

Stort trøkk

Til tross for dårlig skiføre, er det mange som har brukt fjellet i påsken.  

- Folk har tatt på seg turskoene, sier John-Erik Nilsen i Søndre Blefjell Vel og forteller om en folksom dag på Blestua.  

- Det har vært et veldig trøkk på både ute- og inneserveringen her på Blestua. Jeg antar at rundt 600 har vært innom i dag, sier Nilsen.