Arve Nesthorne har politianmeldt to Venstre-topper for trakassering

ENGASJERT: Arve Nesthorne er leder i Flesberg Venstre. Han har politianmeldt to venstre-topper for trakassering.

ENGASJERT: Arve Nesthorne er leder i Flesberg Venstre. Han har politianmeldt to venstre-topper for trakassering.

Av og
Artikkelen er over 1 år gammel

Det er leder i Flesberg Venstre Arve Nesthorne som har politianmeldt de to Venstre-toppene for trakassering over lang tid.

DEL

Det var Dagsavisen Fremtiden som først omtalte saken.

«Jeg ser ingen annen mulighet enn å anmelde Rebekka Borsch, Erik Hörluck Berg og Buskerud Venstre for trakassering over lang tid overfor meg, i forhold til min gjerning som tillitsvalgt i Flesberg Venstre», refererer avisen fra politianmeldelsen fra Arve Nesthorne som er innlevert til Modum lensmannskontor.

Avventer behandling

Den utløsende årsaken til at han gikk til det skritt å politianmelde Buskerud Venstre, er at de ifølge ham skal ha forsøkt å kaste ham ut av partiet. Dette til tross for at partiet ikke har en eksklusjonsparagraf.

Rebekka Borsch var Buskerud Venstres toppkandidat til stortingsvalget i 2017, og jobber nå som statssekretær i Kunnskapsdepartementet. Mens Erik Hörluck Berg er leder i Buskerud Venstre.

– Denne saken er overlevert politiet og vi avventer deres behandling, sier generalsekretær i Venstre Marit H. Meyer til Dagsavisen Fremtiden.

Det er alt Venstre ønsker å si angående denne saken.

LES OGSÅ: Skal skifte ut 800 meter avløpsrør i året

Motsatte seg

Uenigheten mellom Buskerud Venstre og leder i Flesberg Venstre, Arve Nesthorne, går tilbake til høsten 2017. Da vedtok styret at Nesthorne ikke oppfylte vilkårene for å være medlem i partiet, blant annet fordi han skal ha frarådet folk å stemme på Venstre.

Men Nesthorne motsatte seg, og saken havnet i Modum Forliksråd, som støttet Nesthorne i saken. Buskerud Venstre har sendt saken videre til Venstres hovedorganisasjon.

LES OGSÅ:

Artikkeltags