- Jeg vet ikke om jeg vil fortsette med dette, men det kan godt hende, smiler Guro Helle etter å ha sunget solo med Chand Torsvik på scenen i Veggli skole.

Men hun innrømmer at hun var veldig nervøs før hun gikk på.

- Jeg har aldri stått foran så mange mennesker før, men det var ikke ille som jeg trodde, smiler 14-åringen etter duetten med X-factor-vinneren og MOT-ambassadøren Chand.

Guro forteller at de bare har øvd 2-3 uker til denne konserten, og det er kun to uker siden hun fant ut at hun skulle synge solo.

-Det er greit at det er ferdig, ler Guro som blir avbrutt at klassekolleger som vil gratulere med den god innsatsen.

Les også: Stort MOT

Fullt hus i Veggli

Det var fullt hus på Veggli skole da MOTs norgesturne kom til Rollag. MOT er en landsomfattende organisasjon som driver med holdningsarbeid blant ungdom. Målet er å bevisstgjøre valgene de gjør, og deres tre hovedpunkter er MOT til å leve, MOT til å bry seg og MOT til å si nei.

Les også: Ungdom med mot

Opplegget var delt inn i en faglig del med blant annet foredrag av MOTs grunnlegger Atle Vårvik, og en kulturell del, der først og fremst lokale ungdommer sto i sentrum.

Av det kan vi nevne sjonglering med Jørgen Fulsås og Eivind Landsverk og danseoppvisning med gruppene "Blanke ark" og "Steps". Det ble også tid til risposekaste-konkurranse, og selvfølgelig sang. For uten Guro var 8. klasse fra Veggl "faste" korister for Chand Torsvik og MOT-bandet.

Det hele ble elegant ledet av konferansierene og elvene Åsne Rostad og Karoline Larsen.

Nedenfor kan du se video da elever fra Vegglil hjalp Chand med å fremføre hit`en "Diamanten".