Tande legger seg flat

FIK KJEFT: Daniel-André Tande fikk kjeft av hopptrener Stöckl etter at han var svært så åpenhjertig på direktesendt tv etter lørdagens lagkonkurranse i Holmenkollen.

FIK KJEFT: Daniel-André Tande fikk kjeft av hopptrener Stöckl etter at han var svært så åpenhjertig på direktesendt tv etter lørdagens lagkonkurranse i Holmenkollen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Daniel André Tande unnskylder oppførselen sin den siste tiden, og sier det kommer av at han er sliten.

DEL

– Han har beklaget og var lei seg. Jeg snakket med ham, og det kommer ikke til å skje igjen, sier landslagstrener Alexander Stöckl til NRK.

Daniel André Tande er blitt oppfattet av mange som sur og klagete i det siste. I helgen skapte KIF-gutten overskrifter da han bannet gjentatte ganger på TV. Mandag kveld handlet alt om Tandes frekke gest mot rennledelsen.

Nå innrømmer Kongsberg-hopperen at han er sliten.

Sesongen har tatt på mer enn jeg har turt å innrømme. Jeg begynner å bli sliten, og da blir det litt mye tanker som svirrer rundt. Det blir humørsvingninger, og da kommer det litt situasjoner som helst skulle vært unngått, sier han til NRK.

Han innrømmer også at utbruddet på Lillehammer var langt over streken, da han ikke la skjul på hva han mente om juryen.

– Jeg vet at det der er noe jeg ikke skal gjøre. Det er det stikk motsatte av det vi i skiforbundet står for av verdier. Men jeg begynner som sagt å bli sliten, det er mye frustrasjon og da klarer jeg ikke helt å styre hva jeg gjør. Det skal ikke skje, sier Tande.

LES OGSÅ:

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags