Tre biler involvert i trafikkulykke

Ulykke: Tre biler var involvert i trafikkulykken ved avkjøringen til Ormåsen. Politiet mener den ene bilen kom over i feil kjøreretning.

Ulykke: Tre biler var involvert i trafikkulykken ved avkjøringen til Ormåsen. Politiet mener den ene bilen kom over i feil kjøreretning. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det har vært en trafikkulykke på E134, ved avkjøringen til Ormåsen. Den ene bilen skal ha kjørt i motgående kjøreretning.

DEL

Politiet meldte om ulykken på Twitter klokken 15.30.

Ingen personer ble skadet i kollisjonen. Ifølge politiet er det kun snakk om materielle skader. Totalt var tre biler involvert i trafikkulykken, som skjedde på E134 ved avkjøringen til Ormåsen i Øvre Eiker.

Politiet tror at ett kjøretøy har kjørt i motgående kjøreretning og kollidert med et annet kjøretøy. Trafikken fra Kongsberg ble omdirigert ved Darbu i retning Vestfossen. Litt før klokken 17 meldte politiet at veien var åpnet igjen.

To personer som var om bord i den ene bilen som forårsaket ulykken, er begge mistenkt for uaktsom kjøring i påvirket tilstand. Ifølge politiet er det uklart hvem som var fører da ulykken inntraff.

Det er opprettet sak.

Stengt: Veien var stengt en periode mens politiet jobbet på stedet.

Stengt: Veien var stengt en periode mens politiet jobbet på stedet. Foto:

Artikkeltags