Skoletyveri oppklart etter fellesmelding

Artikkelen er over 1 år gammel

Tirsdag ble det stjålet en del verdifulle gjenstander fra Vestsiden ungdomsskole. Etter at rektor sendte ut en fellesmelding til alle foresatte om tyveriet, ble det oppklart dagen etter.

DEL

Tirsdag formiddag forsvant to iPad-er, én telefon, én jakke, én skolesekk og flere ørepropper fra garderoben utenfor mat- og helserommet på Vestsiden ungdomsskole. Skolen holder til i midlertidige lokaler ved Kongsberghallen mens den nye skolen blir bygget.

Skolen satte i gang en «leteaksjon» etter de forsvunne gjenstandene, men de kom ikke til rette. En fellesmelding ble sendt ut til alle foresatte med ønske om tips i saken.

Dagen etter ble tyveriet oppklart og de fleste gjenstandene ble levert tilbake igjen til skolen. Det viste seg at en uvelkommen hadde tatt seg inn på skolen og tatt tingene.

Rektor Baard Olsen sier at skolen ikke kommer til å anmelde tyveriet, da deres gjenstander har kommet til rette. Fortsatt mangler noen småting etter tyveriet. Det blir i så fall opp til de som eier dette om de vil anmelde.

Politiet er informert om saken, opplyser rektoren. Han forteller at de aldri har vært utsatt for slike tyverier tidligere, og han satser på at det ikke vil gjenta seg.

Skolen kommer nå til å ta forholdsregler blant annet ved å være mer observante og følge med, og sørge for at elevene tar med sekkene inn på undervisningsrommet så de ikke blir stående ute på gangen uten tilsyn.

Artikkeltags