Opprettholder støtten tross avlysninger

BANKSJEF: Torsten Aakre i Sparebank 1BV opprettholder all sponsor- og arrangementstøtte gjennom korona-krisen.

BANKSJEF: Torsten Aakre i Sparebank 1BV opprettholder all sponsor- og arrangementstøtte gjennom korona-krisen. Foto:

Selv om all aktivitet er lagt på vent hos både idrettsklubber og kulturarrangører, forsikrer Sparebank 1 BV at de opprettholder all sponsor- og arrangementsstøtte gjennom krisetidene som nå råder.

DEL

– Det er viktig for oss å berolige lag og foreninger om at vi er med og støtter både i oppturer og nedturer, forteller lokalbanksjef Torstein Aakre i SpareBank 1 BV.

Som sponsor for over 50 lokale lag og foreninger, har SpareBank 1 BV en rekke ulike aktører de følger tett med på. Som de fleste andre sports- og kulturinteresserte, kjenner Aakre og kollegaene nå på savnet av kamper, arrangementer og konserter.

– Vi gledet oss jo veldig til at fotballen straks skulle vært sparket i gang, med full aktivitet på banene til både Skrim og KIF. Både seniorkampene, men ikke minst alle barnekampene som sto for dør. Og som de fleste andre kommer vi til å savne å høre skolekorpsene som øver til 17. mai i gatene. Det eneste vi kan gjøre er bare å oppfordre alle til å holde ut med egentrening, og gjøre det beste ut av det så lenge, sier Aakre.


Les flere saker om korona-viruset her.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags