Ordfører med påskehilsen til hyttefolket: – Vi savner dere

SAVNER HYTTEFOLKET: Ordfører i Nore og Uvdal, Jan Gaute Bjerke, hilser til hyttefolket i sin påskehilsen. Foto: Katrine Alexandra Leirmo Heiberg

SAVNER HYTTEFOLKET: Ordfører i Nore og Uvdal, Jan Gaute Bjerke, hilser til hyttefolket i sin påskehilsen. Foto: Katrine Alexandra Leirmo Heiberg

Jan Gaute Bjerke, ordfører i Nore og Uvdal savner hyttefolket.

DEL

– Vi kommer til å savne dere i påsken!

Det skriver Jan Gaute Bjerke i en facebookpost til hyttefolket.

Vanligvis har Nore og Uvdal kommune cirka 20.000 ekstra innbyggere i påskeuka. Det er flere hytter i Nore og Uvdal enn det er innbyggere.

Ordføreren sier han på vegne av innbyggerne i Nore og Uvdal savner hyttefolket i fjellet, i lokalbutikkene og gleder seg til å få besøk av hyttefolket når det igjen er tryggere tider, men setter pris på at de akkurat nå følger myndighetenes råd om å holde seg borte.

– Vi er inne i en krisesituasjon der sentrale myndigheter har besluttet tiltak som berører alle. Målet er å redusere smittespredningen slik at færrest mulig blir syke av viruset samtidig. Skulle det oppstå et stort sykdomsutbrudd, og mange blir syke, er det antakelig fare for at legevakten og den øvrige helseberedskapen vil falle i sammen. Sammen skal vi komme oss gjennom denne vanskelige tiden. God påske ønskes dere alle! Avslutter ordføreren.

LES OGSÅ:

Send dine tips og bilder her «

På disse sidene finner du alt stoff om dine hyttedestinasjoner. Sidene er et samarbeid mellom Bygdeposten, Laagendalsposten og Drammens Tidende.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken