Og ja, det er noen som har gått alle 38 gangene. I år var det også mange som gikk løpet for første gang. Det er særlig populært hos de yngste. Det var strålende sol mens skirennet pågikk.

Tradisjon

Styggemannsløpet er et tradisjonsrikt familieskirenn uten tidtaking. Deltagerne kan kose seg med varm saft på drikkestasjon halvveis i løpet. Alle deltakere får diplom eller merke.

De som melder seg på kan velge mellom kort og lang løype. Den korteste er 2,5 kilometer og den lengste er ei mil.

Styggemannsløpet er en viktig tradisjon. Mange setter pris på at det skjer noe her på Skrim.

Flotte løyper

Det var fine oppkjørte løyper på Skrim denne dagen. Det siste snøværet la et lag med nysnø på toppen av all den gamle snøen. Og løypemannskapene kjørte opp flotte ny-preppede løyper natten før.

God deltagelse

Første opptelling viste en deltagelse på 305 personer. Dette er en markant økning fra fjorårets 220, men det er fortsatt litt igjen til toppåret 2019 med 379 deltagere.

Mange deltok for første gang og blant de førstegangreisende var det mange med korte ben. Etter skituren var det stor stas å komme i mål og bli belønnet med vaffel fra kiosken.

I fjor laget vi dobbel porsjon vaffel ved et uhell. I år planla vi med dobbel porsjon (20 liter vaffelrøre) og det viste seg å være litt snaut.

Efteløt idrettslag takker alle for deltagelsen og ønsker alle velkommen tilbake til Styggemannsløpet neste år.