Gå til sidens hovedinnhold

Over 60 meldinger om festbråk i politidistriktet

Med unntak av en utforkjøring og feststøy på Funkelia, har det vært en relativt rolig natt for politiet i Kongsberg og Numedal. Mer å gjøre ellers i politidistriktet.

Sommer, helg og nært forestående ferietid til tross: Det var få hendelser for politiet å bryne seg på denne lørdagsnatten, men noe var det.

– I 05-tida ble det meldt om høy musikk på Funkelia – mulig russ, men politiet valgte å ikke foreta seg noe, sier politivakta på Kongsberg til Laagendalsposten.

Ruskjøring

Lørdag kveld måtte nødetatene i aksjon grunnet en utforkjøring på fylkesvei 40. Føreren, en mann i slutten av 40-årene fra Asker fikk sleng på bilen og havnet på taket på et jorde. Mannen ble fastklemt under bilen, opplyser politiet.

– Det ble brukt rundt én time på å frigjøre føreren. Han fikk også bistand fra andre bilister, sier operasjonsleder ved Sørøst politidistrikt, Jan Kristian Johnsrud.

Johnsrud forteller til Laagendalsposten at mannen fortalte til politiet på stedet at han hadde drukket alkohol.

Han ble fløyet til Drammen sykehus der nødvendige prøver ble sikret. Det ble tatt midlertidig beslag i førerkort. Sak er opprettet, opplyser operasjonsleder.

Vegtrafikksentralen meldte om omkjøring og stengt vei i rundt én time for bilberging.

60 meldinger om støy

Ellers i Sørøst politidistrikt har det vært mer hektisk.

– I løpet av natten har det kommet inn cirka 60 meldinger om støy og festbråk i distriktet. Mye har også ikke blitt loggført da vi prioriterer liv og helse. Vi merker jo at det er slippet opp i samfunnet. Nå er det litt som normalt igjen, sier operasjonslederen.

Sørøst politidistrikt omfatter gamle Buskerud, Vestfold og Telemark.

LES OGSÅ:

Bil krasjet i fjellvegg – fører til legevakt

– Vi er greie folk som er her for å hjelpe

Her blir varaordføreren tatt av UP – igjen: – Jeg må jo bare legge meg flat

Kommentarer til denne saken