Fiskefestivalen ved Tunhovdfjorden har blitt en årlig tradisjon, og lørdag 22. juli er det klart for årets festival.

Fiskekort må skaffes, fiskestang og redningsvest må medbringes, også er det bare å satse på storfangst.

– Spesielt i år er at Andrea Rice har spurt om å få bli med på arrangementet på dagtid, så hun skal også være en del av underholdningen rundt prisutdelingen, sier Irene B. Nørsterud, som er medarrangør.

Les også: Norgesvenn til Øygardsgrend

Kjent i Øygardsgrend

Den irske folkesanger Andrea Rice har besøkt Øygardsgrend i Numedal to ganger tidligere. Dette har gitt henne mange venner og når hun også i år ble spurt om å underholde med konsert, var svaret selvfølgelig ja.

Andrea er en av Irlands mest etterspurte Folk & Ballad liveartist. Som band har hun med seg Fee Dobbin på bass og bohran og Mark Haddock spiller gitar, mandolin og banjo. De stiller med egen konsert på kveldstid i tillegg til opptredenen ved prisutdelingen.

Arrangørene frister med flotte premier og god stemning.

– Nå ønsker vi oss fint vær og masse folk, avslutter Nørsterud.

For tidspunkt og påmelding, se DET SKJER

Les også: Dette er årets beste nærbutikk

LP`s oppfordring til alle på fiskefestivalen

Du kan bli årets Lp-fisker! Konseptet er ganske enkelt: Fang en fisk, send inn et bilde av fiskeren og fangsten – og du blir med i trekningen av fine fiskeutstyrspremier i løpet av sommermånedene.

Som en avrunding i september, trekker vi i tillegg en større premie, og vinneren får smykke seg med tittelen «Årets Lp-fisker». #lpfisken