Feststøy, «tullestemning», mistenkelige biler og slåssing på byen

Politiet melder om en forholdsvis stille og rolig natt, men noen oppdrag har de vært på.

DEL
  • Klokken halv ett natt til lørdag fikk politiet inn klager på en pågående fest på Vestsiden i Kongsberg. En gjeng festdeltakere hadde holdt det gående siden i fem tiden på ettermiddagen, og hadde ingen planer om å roe ned festen utover natta, til frustrasjon for naboene. Politiet rykket ikke ut, men opplyser om at operasjonssentralen ringte festdeltakerne og ba de dempe musikken, noe de etterkom.
     
  • Like etter klokken 01.00 fikk politiet øye på to mannfolk som braket sammen utenfor Grand hotell.

    – Vi kom akkurat kjørende forbi da det skjedde, så vi fikk stoppet dem før det fikk utarte til noe mer. Det var to menn som hadde drukket litt for mye alkohol og var uenige. Begge partene gikk hver til sitt etter hendelsen, ingen fikk bøter eller annen reaksjon, opplyser Kongsberg politiet.

Politiet opplyser om at det var en mange lystige lag, og forholdsvis mye folk ute på byen fredag kveld.

– Det var mye folk ute på byen i går på grunn av det fine været. Det førte til litt «tulle-stemning» utover kvelden, en del tilløp til krangling og slåssing, men vi fikk stoppet de verste kranglefantene før det utartet, opplyser politiet.

Som legger til at de var god synlig i bybildet i går kveld, noe som forhindret bråk.

Mistenksomme varebiler

Senere på kvelden fikk politiet flere meldinger om to mistenkelige varebiler med utenlandske skilter.

– Den ene varebilen viste seg å være et avisbud, og den andre bilen en gjeng med et 20-talls ungdommer fra Tyskland som stoppet på en bensinstasjon for å fylle drivstoff. De skulle på ferie videre oppover i Numedal.
- Det er bra at folk er oppmerksomme og sier ifra, vi har fortsatt ingen mistenkte etter sykkeltyveriene forrige uke, da Flere sykler lastet på hvit varebil: Politiet har ingen spor, opplyser politiet. 

LES OGSÅ:

Artikkeltags