Motorstopp meldt inn som trafikkuhell

At et ektepar fra Haugesund fikk motorstopp på E134, ble meldt inn som ulykke med store materielle skader. Ifølge bilisten var de aldri i autovernet i det hele tatt, for bilen bare stoppet.

At et ektepar fra Haugesund fikk motorstopp på E134, ble meldt inn som ulykke med store materielle skader. Ifølge bilisten var de aldri i autovernet i det hele tatt, for bilen bare stoppet. Foto:

Av

Klokken 18.45 meldte brannvesenet om et trafikkuhell på E134 Meheia. En bil med campingvogn hadde fått sleng og kjørt i autovernet, ble det sagt. 

DEL

Dette viste seg ikke å stemme. Laagendalsposten har snakket med de to som var i bilen, et ektepar fra Haugesund som kom kjørende fra Sverige. De forteller at de fikk motorstopp og ikke kom seg videre, uten at de var i autovernet.

Men hendelsen ble meldt inn som en ulykke av noen som kjørte forbi, og det ble oppgitt at det var snakk om store materielle skader.

Hendelsen førte ikke til trafikale problemer. Kongsberg-politiet var til stede med en patruljebil og gjorde andre bilister oppmerksomme med blålysene. De sto der helt til bilen med motorstopp ble fraktet vekk av redningsbil.

Dette skjedde i nærheten av Kobbervoll bru, et stykke forbi Saggrenda.

LES OGSÅ:

Artikkeltags