En bil havnet i grøfta i nærheten av Svene tirsdag kveld

KNUST: Alle rutene på ulykkesbilen hadde knust, og alle airbagger var løst ut. Bilføreren meldte selv om ulykken. Ingen personer kom til skade i ulykken. Politiet omtaler ulykken som et uhell.

KNUST: Alle rutene på ulykkesbilen hadde knust, og alle airbagger var løst ut. Bilføreren meldte selv om ulykken. Ingen personer kom til skade i ulykken. Politiet omtaler ulykken som et uhell. Foto:

Av og

Tirsdag kveld klokken 21.15, fikk politiet i Kongsberg melding om at en bil hadde kjørt av veien i Bevergrenda, mellom Kongsberg og Svene. Ulykkesbilen kom fra Kongsberg og skulle mot Svene.

DEL

Det var kun en bil involvert i ulykken. Fører av bilen skal ha vært en yngre, mannlig bilfører. Bilføreren varslet selv politiet om ulykken.

En bil har prøvd å svinge unna en stein i veibanen, fått skrens, rullet på siden, og havnet i grøfta, sier operasjonsleder Per Arne Amundsen til Lp.

Uhell

På ulykkesstedet er det svært glatt. Bilen som havnet utenfor veien skal ha hatt vinterdekk med tilstrekkelig mønsterdybde. Det er ikke mistanke om noen ulovlige forhold, opplyser politibetjent Martine Austad.

– Det vil ikke bli opprettet sak på forholdet, dette ser ut til å være et rent uhell, forklarer Martine Austad, politibetjent på stedet.

Sjåføren ble hentet av ambulanse og tatt med til Kongserbg-legevakt for en sjekk.

UHELL:  Martine Austad, politibetjent 2 forklarer at det trolig dreier seg om et rent uhell. - Det er ikke mistanke om verken for stor fart, eller at fører var påvirket av alkohol. Det vil ikke bli opprettet sak på forholdet.

UHELL: Martine Austad, politibetjent 2 forklarer at det trolig dreier seg om et rent uhell. - Det er ikke mistanke om verken for stor fart, eller at fører var påvirket av alkohol. Det vil ikke bli opprettet sak på forholdet. Foto:

Veien er åpen

Klokken 22.00 ble bilen hentet av bergingsbil. Veien er åpen for trafikk,  og trafikken flyter fint forbi ulykkesstedet, men det meldes om dårlig føre – slapsete og stedvis glatt.

Politiet ber folk være forsiktige og kjøre etter forholdene.

Både brannvesen, ambulanse og politi rykket ut til utforkjøringen.

Klokken 22.00 ble bilen hentet av bergningsbil. Veien er åpen for trafikk,  og trafikken flyter fint forbi ulykkesstedet, men det meldes om dårlig føre – slapsete og stedvis glatt.

Klokken 22.00 ble bilen hentet av bergningsbil. Veien er åpen for trafikk,  og trafikken flyter fint forbi ulykkesstedet, men det meldes om dårlig føre – slapsete og stedvis glatt. Foto:

LES OGSÅ:

Artikkeltags