Eli på sjuendeplass i Viken Sp

VIKEN SP: De stiller på fylkeslista til kommende Viken fylkeskommune, og kommer alle fra Buskerud. Fra venstre: Eli Hovd Prestegården, Olav Skinnes og Magnus Weggersrud.

VIKEN SP: De stiller på fylkeslista til kommende Viken fylkeskommune, og kommer alle fra Buskerud. Fra venstre: Eli Hovd Prestegården, Olav Skinnes og Magnus Weggersrud. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Senterpartiet har offentliggjort sin liste for fylkestingsvalget. Eli Hovd Prestegården er på 7. plass.

DEL

Valghøsten 2019 blir spennende, ikke bare fordi valg generelt er spennende saker, men fordi det skal velges politikere til et helt nytt Fylke: Viken.

Det er ikke veldig mange lokale i toppsjiktet på lista. Ordfører i Nore og Uvdal, Eli Hovd Prestegården er på sjuende plass.

Takket for tilliten

Anne Beathe Kristiansen Tvinnereim fra Enebakk ble trampeklappet inn på førsteplass under Senterpartiets nominasjonsmøte lørdag 12. januar, heter det i en pressemelding fra Viken senterparti.

– Tusen takk for tilliten! Nå skal vi vinne valget og kjempe for tjenester nær folk og mot sentralisering. Det er bare å brette opp ermene. Vi kommer til å bli møtt med hersketeknikker, men vi skal vinne med fakta og godt humør, sa en entusiastisk Tvinnereim fra talerstolen.

Prinsipielt i mot sammenslåing

– Vår motstand mot Viken er ideologisk. Regionen er så stor at den svekker folkestyret og gir folk dårligere tjenester. Viken er symbolet på en annen samfunnsutvikling enn det vi ønsker, fastslår Tvinnereim, og sier at Senterpartiet går til valg på å oppløse Viken, men så lenge den eksisterer skal Senterpartiet sørge for å gjennomføre mest mulig av vår politikk, sa hun fra talerstolen.

Les også: Nore og Uvdal Senterparti er klar med ordførerkandidat

Artikkeltags