Gå til sidens hovedinnhold

Politiloggen: Rådyr påkjørt og full mann bortvist fra sentrum

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet i Kongsberg melder om en forholdsvis stille og rolig kveld og natt til 31 oktober.

Trafikkulykke

  • Klokken 22.08 rykket alle nødetater ut til en trafikkulykke på Gamle Kongsbergvei. En personbil med to unge menn kjørte av veien og inn i en stein. De to mennene ble kjørt til Drammen sykehus med ukjent skadeomfang.

Full mann

  • Klokken 02.00 ble en mann i 50-årene bortvist fra Kongsberg sentrum etter å ha vært ufin i oppførsel ved Grand hotell. Mannen fikk påbud om å fjerne seg fra sentrum, noe mannen ifølge politiet etterkom. Han slapp derfor å bli med til arresten i Drammen.

Påkjørt rådyr

  • Klokken kvart på sju lørdag morgen ble et rådyr påkjørt i nærheten av Svene. Rådyret løp ifølge melder til skogs, og viltnemnda er kontaktet.

Leteaksjon

  • Politiet bekrefter at leteaksjonen etter den savnede kvinne på Blefjell har blitt satt i gang igjen lørdag morgen. Leteaksjonen vil i første omgang fortsette utover dagen så lenge det er lyst, opplyser politiet.

Tatt for tyveri

  • Klokken 14.30 fredag ettermiddag kom politiet over en person som patruljen gjenkjente som mistenkt i en tyverisak. Personen, en kvinne ble observert i nærheten av Magasinparken i Kongsberg sentrum. Etter en prat med patruljen på stedet erkjente kvinnen forholdene. Ståle Sjølie i Kongsberg politiet opplyser om at han ikke informasjon om nøyaktig hva kvinnen hadde stjålet.

Les også

Bil med to personer kjørte inn i en steinbru – klager over brystsmerter

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.