– Ifølge melder hadde han høy fart, råkjørte og sladda i sentrum. Han skal også ha vært over i motgående felt, forteller Kristian Bergan i Kongsberg-politiet.

Tynn tråd

Da politiet påtraff mannen sto bilen stille og de hadde derfor ikke så mye å gå på.

– Han fikk en liten strekk og tydelig beskjed om at førerkortet henger i en tynn tråd, sier Bergan.

Mannen i 20-årene kjørte derfor hjem.

Lørdag kveld fikk politiet også tips om en bil som kjørte vinglete i Efteløt. Vedkommende ble stoppet av politiet, men kjørte da pent.

– Alt ok, sier Bergan.

UP hadde også en promillekontroll lørdag formiddag. 80 førere ble kontrollert på Pyttesletta i Hvittingfoss, og ingen hadde promille. Det synes politiet er kjempebra.

Mer feststøy

Det har også vært en del klager på feststøy. Blant annet ble det klaget på bilkjøring og høy musikk fra den gamle flystripa. Det kunne høres til motsatt side av Lågen. Politiet rykket ikke ut og hørte heller ikke noe mer i den saken.

Også i Klems gate var det fest.

– Melder var lei etter flere helger på rad med festing. Vedkommende fikk beskjed om å ringe igjen hvis det fortsatte til etter klokka 23, sier Bergan.

Også fra Kvarten ble det meldt om støy fra fest. Her var siste fest i forbindelse med fadderuka avholdt.

– Folk begynner nok å bli litt lei. Men det var ingenting der da vi kom dit, så det har nok roet seg.

På et kebabsted i byen var det en mann som truet folk med bank. Han hadde roset seg før politiet kom, og det var ingen skader på verken ham eller andre.

Politiet rykket også til Steenstrups gate. Der satt en gjeng og spilte gitar og sang.

– De koste seg, men fikk beskjed om at kvart over fem ikke er noen tid for å holde nachspiel på verandaen. De tusla hjem, opplyser politiet.

LES OGSÅ: