En drøm har gått i oppfyllelse

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Erik Vikan fra idrettsskolen og Ine Granhaug Hagen fra Rollag og Veggli IL klippet snora, da Rollaghallen ble åpnet lørdag.

DEL

– Rollaghallen er håpet og framtida for vekst for både Idrettsskolen og Rollag kommune» sa rektor Sølvi Pettersen i åpningstalen.

– og barn og unge var også de som tok hallen i bruk.Rollag og Veggli ILs turngruppe startet med en danseoppvisning for deretter å vise turnkunster på matte. Når trampetten kom fram fikk de mange fremmøtte demonstrert hoppegropa i bruk med landingsmatta i høy, mellom og lav posisjon.

Her boltra ungene seg virkelig og saltoer og baranier imponerte de frammøtte.

Så tok tre idrettsskoleelever over arenaen med stavhopping. Etter bare å ha trent en time i forkant fikk de til imponerende høyder.

Rollaghallen er en av få haller med denne muligheten. Kanskje vil dette bringe en stavhopper fra Rollag i framtida?

Rollag 4H og et lag fra Idrettsskolen spilte en jevn og tett vennskapskamp i volleyball. Dette engasjerte både spillere og publikum på begge lag. Idrettsskolen gikk seirende ut til slutt, men de fikk tøff motstand, og lagene var jevnbyrdige

Folk koste seg i hallen med marsipankake, kaffe og saft.

Det var mange godord fra byggherren – Idrettsskolen til alle samarbeidspartnere, og samarbeidspartnere til Idrettsskolen.

Ordfører Dag Lislien takket alle involverte for godt gjennomført prosjekt og arbeid, BN bygg takket for oppdraget. Skolen ble gratulert fra fylkeskommunen og idrettsbevegelsen med den fine hallen.
Silje Grini og Lars-Erik Brevig fremførte sangen From This Moment».

Akkurat da var det dørgende stille i hallen, og jeg tror deg gikk opp for alle at Idrettsskolen og Rollag kommune faktisk har fått en idrettshall.

Det er helt sant.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags