Gå til sidens hovedinnhold

Rykker ut til melding om pågående innbrudd – jakter gjerningsperson

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet leter etter en person som skal ha gjort innbrudd i en bilbutikk i Hokksund. Gjerningspersonen stakk fra stedet i en stjålet bil.

(Drammens Tidende)

HOKKSUND: Klokken 08.20 opplyser politiet på Twitter at en politipatrulje har lokalisert den stjålne bilen i Hokksund. Ingen er så langt pågrepet.

– Vi ble kontaktet av et vitne, som hadde observert bilen. Han hadde ikke med seg telefonen, så han ringte først da han hadde kommet hjem. Da han ringte oss hadde gjerningspersonen kjørt i skråningen og holdt på og velte, forteller operasjonsleder Tore Grindem til Drammens Tidende.

Politiet fikk en god beskrivelse av gjerningspersonen.

– Det skal ha vært to stykker i bilen. Fører av bilen skal være en mann i 30-årene, sier Grindem.

Det er uvisst om begge personene har vært innblandet i innbruddet i bilbutikken, tidligere på morgenen.

Forsøkte å kjøre på melder

Politiet ble varslet klokken 07.50. Ifølge melder skjedde det et pågående innbrudd i en bilbutikk i Frognesveien i Hokksund.

Personer som meldte fra til politiet, skal ha forsøkt å sperre gjerningspersonen inne på området med bilen sin, men innbruddstyven skal ha klart å komme seg vekk, og stakk av fra stedet i en mørk Audi.

– Gjerningsperson stakk av i en Audi TT, som han stjal fra butikken. Melder la seg etter gjerningspersonen i bil, men mistet den mellom Hokksund og Åmot, i retning mot Åmot. Det skal være skade på bilen, fordi gjerningspersonen prøvde å kjøre på melder, sa operasjonsleder Trond-Egil Groth til Drammens Tidende onsdag morgen.

Politiet jakter fortatt etter gjerningspersonen.

I 16:30-tiden forteller operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud at gjerningspersonen fortsatt ikke er pågrepet.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.