Gå til sidens hovedinnhold

Samarbeider om vårkonsert

Artikkelen er over 2 år gammel
Innsendt

Kongsgårdmoen skolekorps og juniorene i Efteløt musikkorps har samarbeidet i vinter og etter en seminarhelg hvor både musikanter og drillere har gjort de siste forberedelser, vil de vise fram alt de har lært med en vårkonsert. Det vil bli framført musikk fra de forskjellige gruppene i korpset, fra de som begynte i fjor høst og til de som har vært med i mange år. Korpset fikk mange nye drillere i fjor høst og de stiller med en stor gruppe på konserten.

På vårkonsert er det mulig å få se at korps er mer enn 17. Mai og marsjer, for her blir det mye annet å høre. Begge korpsene er små og ønsker seg flere medlemmer, så det er en fin anledning til å se om dette er noe som kunne friste flere. 

Korpsene vil ha instrumentprøvingsdag senere på våren. Da kan man få prøve instrumenter, få informasjon om det å være med i korps og melde seg inn. Korpsene samarbeider med Kongsberg kulturskole hvor musikantene får individuell instrumentopplæring, mens de profesjonelle dirigentene, som også er ansatt i Kongsberg kulturskole, tar seg av samspillet.

Korpsene vil ha flere oppdrag utover våren hvor det er mulig å se og høre dem, ikke minst på 17. Mai.

Konserten er søndag 7. april kl 15.00 på Kongsgårdmoen skole.
 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.