Flere av disse sakene er synliggjort nå mot slutten av denne kommunestyreperioden.

De siste ukene har vi sett noen av resultatene fra perioden som nå er omme, og det føles godt å vite at vi går videre herfra med enda et årsverk som psykologspesialist/psykolog for å forsterke arbeidet med psykisk helse i Forebyggende helsetjenester for barn og unge.

Tørn-prosjektet har vært prøvd ut med stor suksess på Skavangertun, og Solstad består. Vi har klart å levere på at tjenestene fortsatt skal være tilgjengelige ute blant innbyggerne uavhengig av hvor man bor, samt at politikerne alltid skal motta høringssvarene dere sender inn.

Kommunen har gått gjennom både Covid og et Europa i krig. Vi står likevel igjen som en kommune som har forbedret sin økonomiske situasjon, og Kongsberglista er stolte over å være med på å overlevere kommunen til det nye kommunestyret med et investeringsfond med over 10 ganger det som var for åtte år siden.

Hvis du som oss vil se Kongsberg som en kommune, fortsette å forbedre sin økonomi og ha et økt fokus på innbyggerne og de tjenestene vi som kommune skal levere i tiden fremover så håper jeg at du bruker stemmeretten din. Jeg mener at en lokalliste som Kongsberglista er et veldig godt alternativ for de aller fleste. Dette mener jeg fordi politikken vi presenterer er vel diskutert, og basert på fakta og hva du som innbygger sier til oss. Sammen kan vi gjøre Kongsberg enda bedre.

Godt valg!