Så de har endog satt en grense, et metningsnivå for Co2. Jeg hørte nylig i et TV- program at pga Co2-nivået (mer Co2) hadde den grønne veksten økt med 12%, det er altså også bra med Co2. Klimaprofetene lyver og de har god plass i media til å opphisse ungdommen og befolkningen generelt.

Sannheten om klimaet og menneskene kan vi lese om i Bibelen, særskilt Johannes Åpenbaring, der står alt om dette.

I evangelisten Matteus kap 24 fortelles det at "folk skal reise seg mot folk, og det skal bli hunger og jordskjelv både her og der".

Åpenbaringen forteller f.eks:"Og fra himmelen falt hagl så svært som hundre pund (1pund er nesten 1/2kg) ned på menneskene", jeg minner om Italia nylig, som opplevde hagl så store som tennisballer.

Det skal skje forandringer i himmelen; solens lys skal bli 7 ganger sterkere, og stjerner skal falle ned på jorden.

Jeg har bare nevnt noen få eksempler, du kan plukke fram Bibelen din og lese - den egentlig sanne værprofeten er Gud selv fordi det er han som har skapt himmel og jord.

I den samme boken kan du finne trøst hvis du engster deg for det "klimaprofetene" (de offesielle) forteller. De klarer ikke å stoppe utviklingen på jorden - som de hevder at vi kan: "hvis bare kuene slutter å prompe" f.eks - det kommer til å bli verre og verre, inntil det blir en ny jord og en ny himmel.

Du kan lese om "alt" i Bibelen, der kan du finne temaer om deg selv også - ingen utelatt.